Sminkszolgáltatások,
HOGY kiemeljük a BELSŐ SZÉPSÉGEDET

Esküvői sminkszolgáltatás

Az esküvő egy nő életének egyik legfontosabb pillanata. Ilyenkor mindenki lélegzetelállító szeretne lenni. A klasszikus szemlélet szerint egy menyasszony mindig egyfajta ártatlanságot képvisel, jó ha ennek megfelelő a ruha, a smink és a frizura is. 

A trend mára kissé átírta ezt a gondolatmenetet, de az esszenciája talán megmaradt. Egy menyasszony sminkje mindig legyen elegáns, sejtelmes, üde és légies. Tónusaihoz és a ruha stílusához illeszkedjen és ami talán a legfontosabb, a vőlegény tetszését elnyerje. Esküvői smink során kizárólag prémium minőségű, tartós temékeket használok, ügyelek arra, hogy a végeredmény úgy legyen tartós, hogy az nem maszkszerű.

teljes körŰ árajánlat

TELJESKÖRŰ ÁRAJÁNLAT ESKÜVŐI SMINKSZOLGÁLTATÁS ESETÉN

Az ár tartalmaz 1 db próba sminket, amelynek helyszíne a stúdióm (Batthyány tér közelében), valamint tartalmazza a sminket az esküvő napján. Budapesti helyszín esetén ingyenes kiszállással, vidéki helyszín (kizárólag előzetes egyeztetés alapján) esetén, plusz kiszállási díjjal: 150 Ft./km.

A menyasszonyi csomag igénybevétele foglalóval történhet, mely foglaló a próbasmink alkalmával fizetendő: 60.000 Ft. A csomag árának második felét csupán az esküvő napján szükséges megfizetni.

A nagy napon a menyasszonyi smink elkészítésén felül szívesen vállalom a kiemelt résztvevők (örömanyák, koszorúslányok, tanúk) sminkjének elkészítését is. A menyasszonyi csomag ár keretein belül: 30.000 Ft./fő

// MENYASSZONyI SMINKszolgáltatás: 120.000 Ft

mENYASSZONY VAGYOK!

Alkalmi sminkszolgáltatás

Az ember életében az esküvőn túl is léteznek fontos évfordulók, események. A jeles alkalmakat méltó módon ünnepelni jó. Ezek azok a napok, amelyek kiemelkedhetnek a szürke hétköznapokból, és ha csak egy csepp időre is, de megállíthatják az embert: Nézd! Milyen csodás nap, milyen emlékezetes pillanat – súgja a belső hang. 

Ajándékozzuk meg magunkat egy-egy ilyen különleges napon egy olyan sminkkel, amelyben jól érezzük magunkat, ami önazonos és szép.

// Ár: 35.000 ft.

Ár kiszállással: 40.000 ft. (Kizárólag Budapest és vonzáskörzetében)

ALKALOMRA készÜLök

Az emlékek fontosak. Egy családi fotó, egy baba érkezése, egy eljegyzés, olyan pillanat, amit szeretünk megörökíteni. Ilyenkor elengedhetetlen, egy profi stáb és egy professzionális smink.

egYEDI AJÁNLAToT KÉReK

SMINKELÉS FOTÓZÁSON, FORGATÁSON

Ha Doris kezei közé kerülök, mindig szépnek érzem magamat. A lelke, a szíve, az egész lénye, maga a finomság. Nehéz megfogalmazni, miben is rejlik a különlegessége. Talán abban, hogy zsigerből érzi az arcot, hogy kinek mi állhat jól.

MÁDAI VIVIEN

Manapság elengedhetetlen, hogy egyfajta digitális lábnyomot hagyjunk magunk után. Bármilyen területen is dolgozunk, értékesítünk, szolgáltatunk, blogolunk, vlogolunk, a selfbranding fontos szegmens. Ennek elengedhetetlen része, hogy olyan üzleti portfóliót, megjelenést alakítsunk ki, amely tükrözi azt a színvonalat, amit képviselünk márkánkal. Csapatunk segíthet abban, hogy mindezt egyszerűen, gyorsan megvalósítsd. 

Időtartam: 3 óra 

egYEDI AJÁNLAToT KÉReK

Fotó: Molnár Böbi

Frizura: Radván Simon

Smink: Szabó Doris

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT