Sminkoktatás

Azoknak, akik számára fontos a folyamatos fejlődés és a smink erejének mélyebb megismerése.

15 évvel ezelőtt kozmetikus szakképesítéssel kerültem a szépségiparba. A szakmai fejlődésre való folyamatos törekvésem eredménye, hogy az alap szaktudásomat hamar kiegészítettem egy professzionális sminkes képzéssel és egy kommunikációs diplomával. Már kezdőként is rengeteg tapasztalatot szerezhettem a szépségipar számos területén: különböző bemutatók, forgatások, tévés produkciók. 

02

SMINKOKTATÁS

01

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS

03

MASTERPIECE BY SZABÓ DORIS

Manapság megjelenésünk egyik elengedhetetlen kelléke a smink. A szépség új arca azonban nem egyfajta mesterkéltség, műviség elérésére ösztönöz. Fontos, hogy szépségünket úgy emeljük ki, hogy az a személyiségünket, megjelenésünket elegánsan támogassa.

Önazonosság.
Ez lehet a kulcsszó.

Folyamatosan bővülő terméklista, megannyi technika – ki erre, ki arra esküszik. Könnyű elveszni a forgatagban.

SMINKOKTATÁS

HOL?

2023-tól tevékenységeimet az ARANYHAL lakás-stúdiómban végzem. A tevékenységeim előre egyeztetett időpontban érhetőek el.

Cím: Batthyány tér közelében

KINEK?

Ez a képzés azoknak nyújthat megoldást, akik szeretnék megtalálni a számukra legmegfelelőbb termékeket, és megtanulni saját arcukat.

MIT?

Segítek elsajátítani a szépségápolás új szemléletét, és átadom az elengedhetetlen praktikákat. 

HOGYAN?

A privát oktatás igénybe vehető egyénileg, vagy kisebb csoportban baráti, családi társasággal (maximum 3 fő), cégek számára igény szerint akár saját helyszínen is. Időtartama: igénytől, létszámtól függ.

Ha már végzett kozmetikus, vagy sminkes vagy, de olthatatlan vágyat érzel, hogy a szakmán belül fejlődni tudj, akkor ezt a képzést neked ajánlom! A sminkes szakmán belül is fontos a folyamatos továbblépés, megújulás, a határaink feszegetése, és a különböző látásmódok széleskörű ismerete. Így alakulhat ki az évek során egy sajátos stílus, ami által ismertebbé válhat az ember.

Gyere, és ismerd meg a stílusomat, ami kiemelkedővé tett! Egészítsd ki tudásodat, hogy több fronton is bevethető legyél!


Masterpiece by Szabó Doris

BŐVEBB INFORMÁCIÓ / IDŐPONT egYEZtEtÉS

HOL?

STUDIO ARANYHAL

KINEK?

Végzett kozmetikusoknak és sminkeseknek, akik számára fontos a folyamatos fejlődés!

MIT?

A képzés időtartamát együtt határozzuk meg, a minimum 5 órától, egészen a több alkalmas, több stílust érintő technikákig igénybe vehető. Lehet, hogy neked csupán finomításokra van szükséged, de az is lehet, hogy mélyebb ismeretekre. Együtt alakítjuk ki a tematikádat.

HOGYAN?

A képzés ideje alatt különböző márkák (prémium és egyéb kategóriák) kiválóságaival dolgozunk, neked csupán egy modellel kell érkezned a képzésre.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ / IDŐPONT egYEZtEtÉS

SZŐLLŐSY ALMA
- volT TANÍTVáNY SZAVAI

Dorisnál már az első találkozáskor (sőt, az első telefonbeszélgetés alatt) éreztem, hogy pont oda kerültem, ahol lennem kell. Amellett, hogy igazán szeretnivaló és jó ember, elképesztő szakember is. Öröm volt tőle tanulni. A képzés, a tematika teljesen személyre szabott, amit én nagyon szerettem, mert azt éreztem, hogy semmi feleslegessel nem foglalkoztunk, amit ne tudnék igazán hasznosítani a jövőben. Ugyanakkor, mindent volt időnk átvenni, gyakorolni, aminek szükségét éreztem a képzés alatt. Szerintem a szakmai és az emberi oldal is elengedhetetlenül fontos egy ilyen tanulási folyamatban, és Dorisnál tökéletesen egyensúlyban van a kettő. Szuper hangulatban teltek a közös óráink, közben pedig csodás sminkeket alkottunk. Türelmesen, kedvesen magyarázott és emlékeztetett is közben olyasmire, amit már többször is javasolt korábban. Bátran ajánlom bárkinek, aki tanulni szeretné ezt a mesterséget, és pont azért mert ő nem “csak” szakmaként tekint rá. Arról is átadja a tapasztalatát, hogy emberileg mit érdemes a tudás mögé tenni.

Képzett sminkes vagy? Okleveled is van már, de úgy érzed többre vágysz? 

Ahány szakember, annyiféle szemlélet és technika létezik. Minél többet tapasztalsz, annál nagyobb rálátással rendelkezel, annál egyértelműbben haladsz a saját kifejezésmódod felé vezető úton.
Ismerd meg az én stílusomat! Gyere el hozzám, és egy személyre szabott workshop keretén belül fejleszd tovább magad! 

A képzés teljesen egyéni igényeid szerint épül fel, így biztosítva a maximális hatékonyságot.

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS

EZ ÉRDEKEL