hello szépség

Ismerj meg!

A névjegyemért kattints ide!

A legfrissebbek…

Legyen egy boldogságterved!

A harmónia elérése nagy feladat. Sokszor csak megközelíteni lehet azt az állapotot, amikor az ember megtalálja testi-lelki egyensúlyát. Ez csak pillanatokra sikerülhet, ezért állandó törekvés, tanulás az, amiben élünk. Ebben a törekvésben eszköz lehet bármi, ami minket boldogít: egy mozgásforma, egy kreatív tevékenység, vagy akár egy rutin, amit a szépségünk ápolásáért sajátítunk el. 

Az élő videohívás során
  • Megismertetlek a bőrápolás alapjaival.
  • Meghatározzuk a bőrtípusodat, bőrápolási igényeidet.
  • Igényeidnek megfelelően felépítünk egy napi rutint, egy heti rituálét, valamint átbeszéljük, milyen egyéb kezelésekre lehet szükség alkalmanként.
  • Megvizsgáljuk, az eddig használt termékeidet.
  • Megmutatom, én miket javasolnék.
  • Ha igényled, végig csináljuk élesben a rutint, hogy lásd a mozdulatokat.
  • Az órát, egy 5 lépéses, “no makeup” smink lépéseivel zárjuk. (Alapozás, arcárnyalás, szempilla, szemöldök, ajakápolás).
  • E-mailen kapod meg a kinyomtatható munkafüzetedet, a legfontosabbakkal.

Az online konzultáció ára,

10.000 Ft.

Időpont-egyeztetés, a megadott elérhetőségeim egyikén, ide kattintva!

Lélekkontúr – Szépségalbum

Szépségalbum egy valódi nőtől, valódi nőkkel, valódi nőknek.

Ide kattintva megrendelheted!

Mindenhol a szépet keressük. Van, hogy egyértelmű, máskor rejtőzködik. Legtöbbször a tökéletlenségben találjuk, és akkor igazán izgalmas, ha a részletek harmóniája adja: egy forma, egy szín, egy mozdulat összhatása, így születhet meg a tökéletes akkord. Van, hogy csupán véletlenek egybeesésének eredménye, vagy egy pillanatnyi pontosság. A szépség mindenkinek más. Sokszor érthetetlen, kiszámíthatatlan, megfoghatatlan, hogy miért hat ránk valami vagy valaki, más miért nem. 

  Pillanatról pillanatra változhat is, ugyanaz az ember egyszer szép, máskor nem. De széppé teheti magát, vagy megszépülhet. Megszépülhet egy pillantástól, egy érintéstől, egy gondolattól. Mindenkiben ott van a széppé válás képessége…

Hívás kell hozzá!

A Lélekkontúr Szépségalbum ebben segíthet.

Ár: 12.900

Az árváltoztatás jogát fenntartom.