A szépségápolás egy új, egy más, egy személyesebb megközelítése. 

Miben más?

Egy sminkterápia nem egyszerűen az alapvető sminktippek elsajátításáról szól. A terápia lényege, hogy magaddal tölts egy kis időt, oldjad a mindennapi stresszt, felismerd külső és belső szépségjegyeidet. A cél olyan mozdulatok, praktikák elsajátítása, amelyek segíthetnek egy kiegyensúlyozottabb lelkiállapot megtalálásában, álltaluk nyitottabbá válhat a lélek, összeszedettebbek lesznek a gondolataink, mindez hozzájárul az önelfogadáshoz, és ahhoz, hogy szebbnek lássuk magunkat. Egy rituálé, amit beépíthetsz akár a mindennapjaidba.

A rövid “megérkezés”, beszélgetés után szemlélődéssel folytatjuk, ahol megfigyelheted saját vonásaidat, ismerkedhetsz arcod szépségjegyeivel. A terápia az eszközök, anyagok megismerésével, kiválasztásával folytatódik, majd elkezdődhet maga a sminkelés, most azonban kissé másként. A mozdulatokat hosszasan, ráérősen kivitelezzük. Ez nem csupán azért fontos, hogy azokat helyesen begyakoroljuk. Ideális esetben ezek a mozdulatok egyre lassúbbak, nyugodtabbak, ráérősebbek, így közben a gondolatok felszabadulnak, a sminkre koncentrálódik a figyelem, ezáltal pihen az agy, a páciens feloldódik a cselekvésben, kikapcsol, energiával, erővel töltődik fel.

A közös időtöltés nem csupán arra szolgál, hogy megtanuld mindazt, ami a szépséged kiemeléséhez elengedhetetlen, hanem arról is szól, hogy lelkileg feltöltődj. 

Megérezheted, ahogyan külső és belső szépséged egy húrra pendül.

Csoportos sminkterápia

Egy tökéletes időtöltés családi, baráti csoportoknak, céges rendezvény csapatépítő programjának. Akár ajándékba is. A csoportok maximális létszáma 10 fő. A program részleteit ilyenkor, egyéni igényeitekhez igazítom.

Időpont-egyeztetésért vedd fel velem a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeim egyikén.

Az árváltoztatás jogát fenntartom!