A szépségápolás egy új, egy más, egy személyesebb megközelítése. 

Miben más?

Egy sminkterápia nem egyszerűen az alapvető sminktippek elsajátításáról szól. A terápia lényege, hogy magaddal tölts egy kis időt, oldjad a mindennapi stresszt, felismerd külső és belső szépségjegyeidet. A cél olyan mozdulatok, praktikák elsajátítása, amelyek segíthetnek egy kiegyensúlyozottabb lelkiállapot megtalálásában, álltaluk nyitottabbá válhat a lélek, összeszedettebbek lesznek a gondolataink, mindez hozzájárul az önelfogadáshoz, és ahhoz, hogy szebbnek lássuk magunkat. Egy rituálé, amit beépíthetsz akár a mindennapjaidba.

Egy rövid kérdéskártya kitöltésével léphetsz be a programba. A különböző kérdésekre adott válaszok alapján személyre szabottan tervezem meg a közösen eltöltött időt. Hogy milyen zene szóljon, milyen illat járjon, milyen termékeket használjunk.

A rövid “megérkezés”, beszélgetés után szemlélődéssel folytatjuk, ahol megfigyelheted saját vonásaidat, ismerkedhetsz arcod szépségjegyeivel. Ezt követi egy terápiás jellegű arcsimító koreográfia, hogy arcodat az érintés által is megfigyelhesd, ellazíthasd. A terápia az eszközök, anyagok megismerésével, kiválasztásával folytatódik, majd elkezdődhet maga a sminkelés, most azonban kissé másként. A mozdulatokat hosszasan, ráérősen kivitelezzük. Ez nem csupán azért fontos, hogy azokat helyesen begyakoroljuk. Ideális esetben ezek a mozdulatok egyre lassúbbak, nyugodtabbak, ráérősebbek, így közben a gondolatok felszabadulnak, a sminkre koncentrálódik a figyelem, ezáltal pihen az agy, a páciens feloldódik a cselekvésben, kikapcsol, energiával, erővel töltődik fel.

A közös időtöltés nem csupán arra szolgál, hogy megtanuld mindazt, ami a szépséged kiemeléséhez elengedhetetlen, hanem arról is szól, hogy lelkileg feltöltődj. 

Megérezheted, ahogyan külső és belső szépséged egy húrra pendül.

Csoportos sminkterápia

Egy tökéletes időtöltés családi, baráti csoportoknak, céges rendezvény csapatépítő programjának. Akár ajándékba is. A csoportok maximális létszáma 10 fő. A program részleteit ilyenkor, egyéni igényeitekhez igazítom.

A sminkterápia ára:

Egyéni: 20.000 ft./óra (A program időtartama 3 óra). Az ár kiszállás esetén változhat. Csoport esetén, kérd az egyedi árajánlatot!

A sminkterápia helyszíne:

Az egyéni sminkterápia helyszínét szintén az igényeidnek megfelelően, együtt határozhatjuk meg. Lehetséges helyszínek:

  1. Az én otthonom
  2. A te otthonod
  3. A képzések helyszíne: 1118 Budapest, Beregszász tér 13.

A csoportos terápia budapesti helyszínen, vagy kiszállással egyaránt elérhető. Kiszállás esetén az ár változhat.

Időpont-egyeztetésért vedd fel velem a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeim egyikén.

Az árváltoztatás jogát fenntartom!