Esküvői sminkszolgáltatás

Az esküvő egy nő életének egyik legfontosabb pillanata. Ilyenkor mindenki lélegzetelállító szeretne lenni. A klasszikus szemlélet szerint egy menyasszony mindig egyfajta ártatlanságot képvisel, jó ha ennek megfelelő a ruha, a smink és a frizura is. 

A trend mára kissé átírta ezt a gondolatmenetet, de az esszenciája talán megmaradt. Egy menyasszony sminkje mindig legyen elegáns, sejtelmes, üde és légies. Tónusaihoz és a ruha stílusához illeszkedjen és ami talán a legfontosabb, a vőlegény tetszését elnyerje. Esküvői smink során kizárólag prémium  minőségű, tartós temékeket használok, ügyelek arra, hogy a végeredmény úgy legyen tartós, hogy az nem maszkszerű.

Teljeskörű árajánlat esküvői sminkszolgáltatás esetén:

Menyasszonyi smink csomag: 80.000 Ft.

Az ár tartalmaz 1 db próba sminket, amelynek helyszíne a stúdióm (Cím: Budapest XI., Szent Gellert tér 3.), valamint tartalmazza a sminket az esküvő napján. Budapesti helyszín esetén ingyenes kiszállással, vidéki helyszín (kizárólag előzetes egyeztetés alapján) esetén, plusz kiszállási díjjal: 150 Ft./km.

A menyasszonyi csomag igénybevétele foglalóval történhet, mely foglaló a próbasmink alkalmával fizetendő: 40.000 Ft. A csomag árának második felét csupán az esküvő napján szükséges megfizetni.

A nagy napon a menyasszonyi smink elkészítésén felül szívesen vállalom a kiemelt résztvevők (örömanyák, koszorúslányok, tanúk) sminkjének elkészítését is. A menyasszonyi csomag ár keretein belül: 20.000 ft./fő

Alkalmi sminkszolgáltatás

Az ember életében az esküvőn túl is léteznek fontos évfordulók, események. A jeles alkalmakat méltó módon ünnepelni jó. Ezek azok a napok, amelyek kiemelkedhetnek a szürke hétköznapokból, és ha csak egy csepp időre is, de megállíthatják az embert: Nézd! Milyen csodás nap, milyen emlékezetes pillanat – súgja a belső hang. 

Ajándékozzuk meg magunkat egy-egy ilyen különleges napon egy olyan sminkkel, amelyben jól érezzük magunkat, ami önazonos és szép.

Ár: 30.000 ft.

Ár kiszállással: 40.000 ft. (Kizárólag Budapest és vonzáskörzetében)

Sminkelés fotózáson, forgatáson

Az emlékek fontosak. Egy családi fotó, egy baba érkezése, egy eljegyzés, olyan pillanat, amit szeretünk megörökíteni. Ilyenkor elengedhetetlen, egy profi stáb és egy professzionális smink.

Kérj egyedi árajánlatot!

Különleges ajánlat:

Manapság elengedhetetlen, hogy egyfajta digitális lábnyomot hagyjunk magunk után. Bármilyen területen is dolgozunk, értékesítünk, szolgáltatunk, blogolunk, vlogolunk, a selfbranding fontos szegmens. Ennek elengedhetetlen része, hogy olyan üzleti portfóliót, megjelenést alakítsunk ki, amely tükrözi azt a színvonalat, amit képviselünk márkánkal. Csapatunk segíthet abban, hogy mindezt egyszerűen, gyorsan megvalósítsd. 

A csomag tartalmazza:

Fotó: Molnár Böbi

Frizura: Radván Simon

Smink: Szabó Doris

Időtartam: 3 óra 

Egyedi árajánlatért keress a megadott elérhetőségeim egyikén!