Woohoo.hu – A Lélekkontúr című kötet szerzője elárulta nekünk, hogyan kötötte össze a beauty-szeánszait az olvasással

ELLE.hu – A Mental Health Week keretében mindennap egy ismert embernek tesszük fel a kérdést: hogy vagy? Ezúttal Szabó Doris őszinte válaszait olvashatjátok.

Instyle.hu – Szépségmentor, író, a Lélekkontúr című könyv szerzője. Korunk reneszánsz sminkmestere, aki nők álmait váltja valóra, sőt valójában még ennél is többet ad! Szabó Doris színtiszta energiáival feltölti a körülötte lévőket is. Megszépíti a testet és a lelket is. Mindig képes felemelni, támogatni és inspirálni.

Marie Clair – 2021. Márciusi lapszám

Neilacare.hu – InterYou

Wohoo.hu – 5 magyar szépségguru elárulta, szerintük idén mire kell figyelnünk a bőrápolás és a sminkelés terén.

Lapozz a 99-re – Az olvasós podcast, Szabados Ágival. Az adásban az igazi szépségről, a tökéletlenségről és persze élete könyvéről is beszél Szabó Doris szépségmentor. 

Cosmopolitan.hu – Könyvajánló. 6 szuper könyv, ha a beautyrajongó barátnődet lepnéd meg.

Növekedés.hu – A magyar sminkvásárló tudatos, tájékozott és egyre kifinomultabb – állítja Szabó Doris szépségmentor, akit a magyar szépségtrendek változásairól is kérdeztünk.

A Glamour.hu oldalán Szakál Réka szépségrovat-szerkesztő kérdezte Szabó Doris szépségmentort, megjelent könyvéről, és a szépségszakma érdekességeiről.

TV Mokka — Szabó Doris szépségmentor, Czippán Anettel és Márai Viviennel beszélgettek a szépség új megközelítéséről, a Lélekkontúr szépségalbumról, valamint a megindító sminkterápiáról, ami segíthet a nőknek az önazonos, természetes megjelenésben.

Lovebrands — A jó smink titkai és trükkjei Szabó Doris szépségmentortól. Szabó Doris szépségszakértő, sminkmester hitvallása az, hogy a szépség mindenkié. Feladatának tekinti, hogy minden nőnél megtalálja és kiemelje egyedi szépségét, megtartva különleges jegyeit, karakterét.

Carrie — Szabó Doris szépségmentor készült nekünk néhány tippel egy csillogó, üde smink elkészítéséhez, amellyel biztosan nem maradunk észrevétlenek még a forró nyári estéken sem.

EC TV — Szabó Doris sminkmester egy klasszikus make-up elkészítésével inspirálja a menyasszonyokat.

Maire Claire — „A nyár beköszöntével érdemes a télen használt, testesebb és erősebb fedésű sminkjeinket könnyedebb textúrájú termékekre cserélni, hogy bőrünk megfelelő hidratáltságáról és pórusaink szabad légzéséről gondoskodhassunk” – javasolja Szabó Doris szépségmentor, aki most azt is megmutatja, pontosan hogyan is készíthetjük el a nyárkompatibilis sminkünket.

FEM3 CAFÉ — Szabó Doris szépségmentor mutatta be a legkedveltebb őszi sminktrendet.

TV2 Mokka — A Mokka vendége volt Szabó Doris szépségmentor, aki a sminktermékek nyújtotta fényvédelemről beszélgetett a műsorvezetőkkel.

TV2 Mokka — A Mokkában Szabó Doris szépségmentor árulta el, melyek az idei beauty trendek az esküvőkön.