Ha már végzett kozmetikus, vagy sminkes vagy, de olthatatlan vágyat érzel, hogy a szakmán belül fejlődni tudj, akkor ezt a képzést neked ajánlom! A sminkes szakmán belül is fontos a folyamatos továbblépés, megújulás, a határaink feszegetése, és a különböző látásmódok széleskörű ismerete. Így alakulhat ki az évek során egy sajátos stílus, ami által ismertebbé válhat az ember.

Gyere, és ismerd meg a stílusomat, ami kiemelkedővé tett! Egészítsd ki tudásodat, hogy több fronton is bevethető legyél!

A képzés időtartamát együtt határozzuk meg, a minimum 5 órától, egészen a több alkalmas,  több  stílust érintő technikákig igénybe vehető. Lehet, hogy neked csupán finomításokra van szükséged, de az is lehet, hogy mélyebb ismeretekre. Együtt alakítjuk ki a tematikádat.

A személyre szabott technikák mellett lesznek olyan elemei a továbbképzésnek, amelyekről azt gondolom, elengedhetetlenek 2022-ben a sminkes szakmában.

A képzés ideje alatt különböző márkák (prémium és egyéb kategóriák) kiválóságaival dolgozunk, neked csupán egy modellel kell érkezned a képzésre.

Legyél részese te is ennek az izgalmas forgatagnak!

Jelentkezz most! 

Hol zajlik a képzés?

Szent Gellért Stúdió: Budapest, Szent Gellért tér 3.

A képzés részleteiért, vagy időpont-egyeztetés céljából, érdeklődj a megadott elérhetőségeim egyikén!