Ha te is vágysz arra, hogy egészen más területen próbáld ki magad, vagy szeretnél a divatszakma izgalmas forgatagába betekintést nyerni, akkor ezt a képzést neked ajánlom! 

Elsajátíthatod az összes szakmai trükköt az alapoktól, egészen a filmes sminkelési technikáig. 

Legyél részese te is ennek az izgalmas forgatagnak!

Jelentkezz most! 

A képzéseim során kerülöm a csoportos oktatást, tanítványaimmal kizárólag egyénileg foglalkozom. Ez a módszer lehetőséget biztosít arra, hogy a tematikát és a stratégiát teljesen személyre szabottan alakítsam ki a tanítványom céljainak, képességeinek megfelelően, valamint azt is elősegíti, hogy az oktatás ideje alatt a technikát, az ízlés kialakulását maximális figyelemmel tudjam végigkísérni, szükség esetén javítani.

Hol zajlik a képzés?

2021 májusától a Yogasecrets Stúdió és én kollaborálunk. Külön-külön is hiszünk a nők emelésében, a testi-lelki egészség és harmónia megteremtésében, tevékenységeink összecsengenek, így kézenfekvő volt a döntés.
A Stúdió egyik csodaszép VIP termében nyílt lehetőségem arra, hogy benneteket egy szép, napfényes, bensőséges környezetben fogadhassalak.

A Yogasecrets Stúdió címe: 1118 Budapest, Beregszász tér 13.

A képzés részletei:

Időtartam: Az oklevél eléréséhez a minimum követelmény 30, extra intenzív óra. Alkalmanként 5 óra hosszát töltünk együtt, ezalatt kettő smink lépéseit sajátítja el a tanítvány. Fontos, hogy a képzés alatt a lépéseket nem csupán megmutatom, hanem a technikát folyamatosan és rögtön javítom, így elkerülhető, hogy rossz mozdulat maradjon a tanítvány kezében.

A képzést érdemes intenzív intervallumban végezni, javasolt a heti 1-2 alkalom.

A képzés áráról, vagy időpont-egyeztetés céljából, érdeklődj a megadott elérhetőségeim egyikén!

A személybeszabott oktatás másként működik, mint az átlagos képzések. Intenzitása jóval hatékonyabb, így a 30 óra egy extra technikai tudást biztosít. A mozdulatok elsajátításának azonban kulcsfontosságú tényezője a gyakorlás, így a képzés ideje alatt, és azt követően is elengedhetetlen. A sminkes szakmát egyfajta örök gyakorolás jellemzi. Jó ezt megszokni. Így nyitottak maradhatunk arra, hogy az aktív munka mellett is majd időt tudjunk szánni a divat szakma újításaira.