Szépségalbum egy valódi nőtől, valódi nőkkel, valódi nőknek.

Szépségmentorként misszióm, hogy támogassam a nőket abban, hogyan hívják elő legszebb formájukat. Éppen ezért ez a könyv nem egy klasszikus “hogyan sminkeljem magam” könyv, és nem egy sminkes tehetségéről, vagy az arcfestés művészi szintjéről szól. 

Arra mutat rá, hogy minden nőben ott rejlik a széppé válás lehetősége, csupán hívás kell hozzá. Egy gondolatébresztő utazásra visz. Az út során pedig felfedezheted, ahogyan a külső és a belső szépség halkan összecseng. Segít téged abban, hogy felismerd, a sminkelés rejtelmei könnyebben elsajátíthatóak, mint azt gondolnád. Különös érzékkel szerettem volna a témához nyúlni, így a könyv hangneme lírai jegyeket tartalmaz, mely az ismeretterjesztés mellett egyfajta inspirációként is szolgálhat. Fő feladata a női szépség támogatása, inspirálás, tettre késztetés. 

Lélekkontúr – szépségalbum

Lélekkontúr

Ide kattintva azonnal megrendelheted

Ha inkább személyesen szeretnéd beszerezni, keresd itt:

Az album több módon is forgatható. Nem egy klasszikus elejétől a végéig olvasandó könyv. Kezelhető egyfajta útmutatóként, mikor konkrét dologra szeretne az olvasó rákeresni (egy bőrtípus, egy hatóanyag, egy eszköz, sminkpraktika). Az eleje többek között a bőr megismeréséről, ápolásáról szól, bőven tartalmaz minden hasznos fogalmat a különböző sminkszerekről, eszközökről, a szépség legmodernebb megközelítéseiről.

A második felében huszonegy rendkívüli nő közreműködésével mutatom be mindazt, amit a természetes szépség kiemeléséről gondolok. A technikai lépések felfedezése mellett rálátást ad a szépség külső és belső vonatkozásaira, inspirálja az olvasót a szépre, a jóra, önazonosságra. Lapozgatható tehát a szépségápolás meghatározó alapjainak megismeréséért, de forgatható egyfajta inspirációs albumként, a szép sminkekért, a gondolatébresztő versekért, az egyes karakterek szépségről alkotott gondolataiért, vagy a bizsergető érzésért, amikor felfedezzük, hogy a szépség fogalma túlmutat a tökéletesség és az egyformaság hajhászásán.

ÁSZF

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT