Szépségalbum egy valódi nőtől, valódi nőkkel, valódi nőknek.

Szépségmentorként misszióm, hogy támogassam a nőket abban, hogyan hívják elő legszebb formájukat. Éppen ezért ez a könyv nem egy klasszikus “hogyan sminkeljem magam” könyv, és nem egy sminkes tehetségéről, vagy az arcfestés művészi szintjéről szól. 

Ez az album rólad, neked szól.

Arra mutat rá, hogy minden nőben ott rejlik a széppé válás lehetősége, csupán hívás kell hozzá. Egy gondolatébresztő utazásra visz. Az út során pedig felfedezheted, ahogyan a külső és a belső szépség halkan összecseng. Segít téged abban, hogy felismerd, a sminkelés rejtelmei könnyebben elsajátíthatóak, mint azt gondolnád. Különös érzékkel szerettem volna a témához nyúlni, így a könyv hangneme lírai jegyeket tartalmaz, mely az ismeretterjesztés mellett egyfajta inspirációként is szolgálhat. Fő feladata a női szépség támogatása, inspirálás, tettre késztetés. 

Akartam, hogy illata legyen…

Örökérvényű, hogy aki alkotó, vágyik a maradandóra. A sminkelésben ez gyakorlatilag lehetetlen. Hiszen egy sminknek, bármilyen tökéletesen van megkomponálva, a sorsa, hogy puha habok ölelésében a lefolyóban végezze.

Az alkotás folyamata már önmagában magasztos dolog. A buddhista szerzetesek színes homokból készítenek mandalákat, amelyeket elkészültük után szertartásszerűen rombolnak szét. A teljesen lerombolt és összesöpört mandala homokszemeit egy edénybe gyűjtik össze, selyembe burkolják és egy folyóba eresztik, így a szemek visszakerülhetnek a természetbe. Ez a szertartás szimbóluma a pillanatnyi, tovatűnő létnek. Benne van a természet állandó körforgásának misztériuma, de az is, hogy nem feltétlenül a produktum a lényeg, hanem a folyamat, amin keresztül odajutunk. Nem a cél az elsődleges, hanem az út. 

Könyvet írni nem könnyű, pláne, ha az ember szakmája alapvetően nem a betűk zongorázása. Csak akkor szabad belevágni, ha nem öncélú, nem görcsös. Kezdetek óta érzem magamban, hogy közölni szeretnék, de a mikéntjét, a stílust, a mondanivalót az évek hozták meg. Ezzel az albummal nem a technikai oktatás az elsődleges célom. Azt szeretném, ha ez egy olyan könyv lenne, ami egyetlen nő polcáról sem hiányozhat. Egy könyv, ami útmutató ahhoz, hogyan hívhatjuk elő a legszebb énünket, de valódi feladata az inspirálás, gondolkodásra, cselekvésre, alkotásra késztetés.

Az album több módon is forgatható. Nem egy klasszikus elejétől a végéig olvasandó könyv. Kezelhető egyfajta útmutatóként, mikor konkrét dologra szeretne az olvasó rákeresni (egy bőrtípus, egy hatóanyag, egy eszköz, sminkpraktika). Az eleje többek között a bőr megismeréséről, ápolásáról szól, bőven tartalmaz minden hasznos fogalmat a különböző sminkszerekről, eszközökről, a szépség legmodernebb megközelítéseiről. A második felében huszonegy rendkívüli nő közreműködésével mutatom be mindazt, amit a természetes szépség kiemeléséről gondolok. A technikai lépések felfedezése mellett rálátást ad a szépség külső és belső vonatkozásaira, inspirálja az olvasót a szépre, a jóra, önazonosságra. Lapozgatható tehát a szépségápolás meghatározó alapjainak megismeréséért, de forgatható egyfajta inspirációs albumként, a szép sminkekért, a gondolatébresztő versekért, az egyes karakterek szépségről alkotott gondolataiért, vagy a bizsergető érzésért, amikor felfedezzük, hogy a szépség fogalma túlmutat a tökéletesség és az egyformaság hajhászásán.

Hamarosan érkezik! #2020 október

Ne maradj le!

Az első 1000 sorszámozott példány egyike a tiéd lehet. Jelezd felém a vásárlási igényedet, és a megjelenés első pillanatában elsőként értesülhetsz a rendelési lehetőség kezdetéről!

Jelentkezz most!

E-mail küldése