A történet

Sminkesként sok esküvőn volt szerencsém részt venni. Jellemző rám, hogy keresem az újat, a lehetőséget, figyelem a folyamatokat, jó érzékkel reagálok helyzetekre, problémákra. 

Jó megfigyelőként kerestem azt a piaci rést, ahol ötleteimmel egyedibbé, stílusosabbá tehetem azt a bizonyos nagy napot. 

Szembeötlő volt, hogy a lányok nagy része a készülődés során szimplán melegítőnadrágot és pólót viselt. A fotós pedig éppen ezt – a talán nem éppen alkalomhoz illő szettet örökítette meg. 

A másik feltűnően “elhanyagolt” terület a lánybúcsú, a maga petrezselyemárulós programjával, a pikáns témájú, tréfásnak szánt feladatokkal. Valahogy méltatlannak találtam, hogy egy ilyen fontos eseményt, ötlet hiányában a lányok nem tudnak kreatívabban eltölteni. 

Nekem kis esküvőm volt, szűk családi körben, otthon a kertben, a nővérem menyasszonyi ruhájában, ami pont jó volt rám, ezért feleslegesnek éreztem az új ruhát. Nem bántam meg, de ma már lehet, másként csinálnám. Van egy ilyen eltitkolt álmom, hogy szervezettebb körülmények között, egyszer újra megerősítjük a kötelékünket a férjemmel. Valószínűleg ezért vagyok ennyire nyitott és lelkes, és ezért tudom átérezni, hogy egy menyasszonynak pontosan mire lehet szüksége ebben az időszakban.

Termékeink

Fő termékeink a perszonalizált köntösök és a „Wifey” farmerdzsekik, neszesszerek, amelyek segítségével egyedivé tehető például a koszorúslányok felkérése, és az esküvő napján maga a készülődés is. 

A lánybúcsút szervező csapat igazán kivételes ajándékkal lepheti meg a menyasszonyt.

A termékeken túlmutató szolgáltatások

Egyik fő tevékenységünk a stílusos leánybúcsúk megszervezése. A BB’s Hen Party egy olyan közös program, ahol nemcsak a menyasszony, hanem a barátnők is megkapják a szép sminket, frizurát, kiegészítőket a program idejére, mindezt megörökítve egy profi fotósorozattal.  Egy teljes átalakulás az esküvő stílusára szabva. 

Ki ne szeretne egy ilyen programban részt venni!?  

Az általában 3 órát felölelő party saját helyszínen, vagy egy általunk szervezett különleges helyszínen – fotóstúdió, hajó, tóparti villa – egyaránt lebonyolítható.

Az esküvő napján is rendelkezésre állunk

A lánybúcsús program azért is rendkívüli, hiszen voltaképpen már önmagában felér egy smink és frizura próbával. 

Abben az esetben, ha tetszett csapatunk munkája, szívesen rendelkezésre állunk a nagy napon is, a helyszínre érkezve elkészítjük a menyasszony, a koszorúslányok, tanúk és az örömanyák sminkjét és frizuráját.

Rendelésfelvétel a Brides’s Babes Project Instagram oldalán lehetséges